Pasta amb ricotta i pernil

Ingredients

. 350 g de nius de pasta d’ou

. 200 g de formatge ricotta

. 25 g de formatge parmesà ratllat

. 4 talls de pernil ibèric

. 1 manat d’espinacs tendres

. Unes tiges de cibulet

. Oli d’oliva

. Sal i pebre

Preparació

1. Coeu la pasta amb aigua bullent salada fins que estigui al dente. Escorreu-la i reserveu una tassa  de l’aigua de cocció. Barregeu la pasta ben calenta amb els espinacs nets i crus. Tireu-hi un raig d’oli d’oliva i reserveu-ho.

2. Esmicoleu el formatge ricotta, barregeu-lo amb la meitat del parmesà i afegiu-hi la tassa d’aigua  de cocció que heu reservat.

3. Barregeu la pasta amb la salsa de formatge. Tireu-hi un pessic de pebre, el cibulet picat, la resta del formatge parmesà i el pernil en tiretes fines. Serviu-ho de seguida.