
10 abr. Pasta amb ricotta i pernil
Ingredients
. 350 g de nius de pasta d’ou
. 200 g de formatge ricotta
. 25 g de formatge parmesà ratllat
. 4 talls de pernil ibèric
. 1 manat d’espinacs tendres
. Unes tiges de cibulet
. Oli d’oliva
. Sal i pebre
Preparació
1. Coeu la pasta amb aigua bullent salada fins que estigui al dente. Escorreu-la i reserveu una tassa de l’aigua de cocció. Barregeu la pasta ben calenta amb els espinacs nets i crus. Tireu-hi un raig d’oli d’oliva i reserveu-ho.
2. Esmicoleu el formatge ricotta, barregeu-lo amb la meitat del parmesà i afegiu-hi la tassa d’aigua de cocció que heu reservat.
3. Barregeu la pasta amb la salsa de formatge. Tireu-hi un pessic de pebre, el cibulet picat, la resta del formatge parmesà i el pernil en tiretes fines. Serviu-ho de seguida.