
10 maig Conill amb cervesa
Ingredients
. 200 g de xampinyons
. 12 cebetes petites
. 3 cullerades d’oli d’oliva
. 2 alls
. 1 conill tallat a octaus
. 1 cervesa
. 1 got d’aigua
. 1 cullerada de farina
. 1/2 got de tomàquet fregit
. Sal baixa en sodi i pebre
Preparació
1. Peleu les cebetes. Elimineu la part terrosa dels xampinyons amb un ganivet afilat. Netegeu-los amb un drap de cuina humit i talleu-los per la meitat.
2. Escalfeu l’oli en una cassola i enrossiu els talls de conill, prèviament salpebrats per davant i darrere. Afegiu-hi les cebetes pelades i els alls sencers i sofregiu-ho tot durant 3 minuts.
3. Escampeu la farina per sobre i afegiu-hi els xampinyons, la cervesa, el got d’aigua i el tomàquet fregit.
4. Deixeu-ho coure a foc lent uns 30 minuts. Rectifiqueu-ho de sal i serviu-ho.