10 maig Polos de préssec i crema
Ingredients
. 6 meitats de préssec en almívar
. 4 rovells d’ou
. 500 ml de nata per muntar
. 50 g de sucre
. 15 g de farina
. 1 beina de vainilla
Preparació
1. Poseu 2 meitats de préssec en almívar al vas de la batedora i tritureu-les fins a obtenir-ne un puré espès. Reserveu-ho.
2. En un cassó, feu bullir la nata amb la beina de vainilla oberta al llarg per la meitat.
3. Bateu els rovells d’ou amb el sucre i la farina. Aboqueu la nata calenta sobre els rovells, remenant-ho constantment amb les varetes. Aboqueu la barreja al cassó i escalfeu-ho. Remeneu-ho fins que la crema s’espesseixi (no ha de bullir).
4. Barregeu la crema amb el puré de préssec i deixeu-ho refredar. Aboqueu la preparació en motllos de polos o vasets, alternant-la amb fines làmines de préssec.