Category
Supermercat
About This Project

Condis Supermercat

Número de parada: S/N

Horari: de 8 a 20 h.

Telèfon: 93 589 36 91

E-mail: c0500@condis.es

Pàgina web: www.condis.es

Facebook

A Condis treballem diàriament per poder oferir el millor servei de proximitat als nostres clients. Disposem d’un assortiment ampli i equilibrat dels millors productes, amb una selecció de més de 7.000 referències, on es manté l’equilibri entre les marques de fabricants i les marques pròpies.

L’aspecte que ens fa únics és la secció de productes frescos (la peixetaria, la carn, la fruita i la verdura i la xarcuteria), que es poden trobar en tots els supermercats Condislife i en la majoria dels establiments de la resta d’ensenyes. Ens distingeix també el tracte diferencial amb el qual atenem al client i la varietat de productes que poden trobar en un mateix espai.

Història

Condis és una companyia familiar que es va fundar el 1961, quan els germans Condal-Escudé van iniciar la seva activitat comercial amb una parada en el Mercat de la Mercè de Barcelona.

Així, una companyia que va començar amb un petit lloc en un mercat de Barcelona, avui, una mica més de mig segle després, disposa d’una xarxa de més de 400 supermercats, una plantilla de professionals i col·laboradors superior a 5.000 persones i factura al voltant de 800 milions d’euros.

Estem al Mercat de Torreblanca des de fa més de 20 anys. Molt satisfets, ampliarem el nostre local per poder abarcar més varietat d’articles pels nostres clients.