Category
Pintura
About This Project

Pintures Cabanas

Número de parada: 2.1 – 2.2 – 2.18

Telèfon: 93 589 60 33

E-mail:cabanastorreblanca@gmail.com

A Pintures Cabanas hi trobaràs una gran varietat en pintures, tant d’interior com d’exterior, així com vernissos i tot tipus de complements de bricolatge perquè ho facis tu mateix a casa. També disposem d’una àmplia gamma de productes de restauració de mobles, així com productes especials i ecològics per a la neteja de la roba i de la llar.

Ens distingeix el nostre personal especialitzat, que encantat et solucionarà qualsevol dubte que tinguis a l’hora de realitzar els teus projectes de bricolatge. T’aconsellarem sobre quina és la millor solució en cada cas i els productes més adequats per a cada superfície. Els nostres productes especials són fonamentals per a fer realitat, amb la màxima qualitat, els teus somnis. També disposem d’un servei de repartiment a domicili per tal de fer les teves compres més còmodes.

Història

Som una botiga familiar, ubicada al centre històric de Sant Cugat, amb més de 60 anys al servei dels nostres clients. Quan l’any 1987 es va inaugurar aquest mercat vam considerar convenient obrir una parada per tal de poder satisfer la demanda d’una població en constant creixement.

Al llarg de tots aquests anys vàries generacions de santcugatencs han passat pels nostres establiments, on sempre han rebut un tracte personal i professional excel·lent.