Category
Peix i marisc, Sushi
About This Project

Foc de Gel

Número de parada: 1.20

Telèfon: 609 68 37 77

E-mail: focdegel@gmail.com

Instagram

Facebook

A Foc de Gel hi trobaràs peix fresc i marisc, majoritàriament salvatge i de les llotges catalanes. Som els únics que oferim tonyina Blue Finn i Sushi i Sashimi. Tenim tots els ingredients necessaris per a preparar sushi (arròs, vinagres, algues, wasabi…)

A part, posem a la disposició dels nostres clients un assortit de productes japonesos: salses, wasabi, gingebre, vinagres, arròs, gyozes, edamame, fritures de llagostins, motxis, trufes japoneses, dorayakis, sake, cerveses i refrescos japonesos…

La nostra parada és l’única del mercat on podràs trobar sushi de qualitat a punt per menjar, així com tot allò necessari per a que el puguis preparar tu mateix a casa. També ens hem especialitzat en el tall del sashimi. Sempre en tenim safates a la vostra disposició a punt pel consum, tant de salmó noruec com del nostre producte estrella, la Tonyina Blue Finn.

D’altra banda, i com a peixateria de tradició que som, també oferim peix fresc del dia i de tant a prop com ens és possible, defugint del peix de cultiu i prioritzant sempre el gènere provinent de petits pescadors.

Història

Foc de Gel és la parada més jove del Mercat, vam obrir el juny del 2014, però tot i ser els més joves venim de la família de peixaters més antiga i amb més tradició de Sant Cugat: Cal Music. Així doncs, l’ofici de peixater l’hem après de ben petits, des de darrere el taulell veient com la Iaia Pepi despatxava a mig poble i després amb la mare i la tieta als dos mercats del poble.

Ara, amb la Victòria, i la nova família que creix, seguim el que va començar fa tants anys. Esperem que en siguin molts més!