Category
Llegums, Plats preparats
About This Project

Llegums Cuits G&C

Número de parada: 1.1 – 1.2

Telèfon: 936 754 760

Web: www.gasull-claramunt.cat

E-mail: info@gasull-claramunt.com

Instagram

A Gasull&Claramunt et facilitem el teu dia a dia cuinant cada dia un ampli ventall de llegums. Una forma fàcil, nutritiva i molt saludable de solucionar els teus àpats.

Junt amb la parada de llegums hi trobaràs el nostre Obrador de Plats Cuinats que el.labora el menjar que trobaràs a l’altre parada que tenim al mercat Gasull&Claramunt – Plats Cunitats (text amb un hyperlink a http://www.mercattorreblanca.cat/parades/gasull-claramunt/)

Història

A Gasull & Claramunt som la tercera generació que ens dediquem a la cuina.

L’any 1971, gràcies a la grossa de Nadal, l’avi Pepet i la iaia Pepita van obrir un lloc de venta de llegums cuits a Barberà del Vallès.

Durant la dècada dels 80’s, els nostres pares, l’Isidre i la Maria Angels van pendre el relleu dels avis. Han treballat de valent, adaptant el negoci als nous formats de venta, tot ampliant l’oferta comercial. Sempre amb molta empenta, dedicació i amor a la professió.

Avui en dia som l’Enric i el Jordi qui amb molta il·lusió continuem els passos iniciats pels nostres avis. Sota l’atenta supervisió dels pares, i gràcies a tot l’equip que formem Gasull&Claramunt som capaços d’oferir- vos cada dia el millor de tots nosaltres.

Els nostres plats son els que hem menjat tota la vida a casa la mare.

Els macarrons gratinats que menjavem els diumenges a casa els avis, els pots trobar a la parada.

Aquesta és la base de la nostra cuina. A la que hem anat afegint nous sabors com la quinoa o el guacamole.

Cuinem a diari un ampli ventall de plats casolans, 100% naturals i equilibrats.

Nosaltres cuinem per tu!