Category
Conserves, Pesca salada, Plats preparats
About This Project

Bacallaneria Hermanos Antón

Número de parada: 1.8 – 1.9

Telèfon: 93 675 15 28

E-mail: pescasaladahnos.anton@gmail.com

A la Bacallaneria Hermanos Antón hi trobaràs bacallà d’Islàndia i tota classe de conserves i productes relacionats amb el bacallà i el mar elaborats per nosaltres.

 

Som especialistes en bacallà d’Islàndia des de fa 37 anys. Aconsellem als clients i els orientem a l’hora de preparar aquest peix i treure-li el major profit possible. Sempre els expliquem que hi ha moltes classes de bacallà, però que no tenen res a veure amb l’islandès, de molta més qualitat que cap altre.

Història

El meu negoci va néixer fa 37 anys, al mercat de Rubí, de la mà dels meus pares. Estem al Mercat de Torreblanca des del moment en el qual es va inaugurar, treballàvem amb ells fins que es van jubilar, tot just fa 10 anys. En un primer moment estàvem la Mari Carmen, la meva dona, la Montse, la meva germana, i jo, fins que la meva germana va decidir no continuar al negoci familiar. Actualment, estem la Mari Carmen i un servidor.

 

El nostre lema sempre ha estat oferir als nostres clients la millor qualitat en tots els productes que tenim a la parada i, sobretot, donar-los el millor bacallà d’Islàndia que avui en dia es pot adquirir a les pesques salades. Ens adaptem als nous temps i a les necessitats creixents dels nostres clients, aquesta és la clau del nostre negoci.