Category
Productes làctics
About This Project

La lleteria Sant Cugat

Número de parada: 3.3 – 3.17

Telèfon: 649 348 947 – 650 687 497

E-mail: lleteriasantcugat@gmail.com

Pàgina web: https://lleteriasantcugat.wordpress.com/

A La Lleteria hi trobaràs tota mena de derivats làctics de llet de vaca, cabra, ovella i búfala: llet fresca, iogurt, quèfir, formatge fresc i madurat i una llarga llista de postres làctics: mató, recuit de drap, quallada, gelat, pastís de formatge, flams, crema catalana, crema de xocolata, arròs amb llet, pannacotta, mousse, nata muntada o mascarpone, entre d’altres.

A la nostra parada hi tenim una gran varietat de làctics elaborats per més de 70 petits productors del país i també dels Alps. Els hem visitat a tots. Així podem traslladar-vos informació detallada sobre els nostres productes, el seu origen i la filosofia de vida que hi ha al darrera. Escoltem els nostres clients i sempre que ens demaneu nous productes fem el possible per aconseguir-los.

Història

Al 2010, en Josep i l’Imma vàrem decidir obrir aquest negoci a la ciutat on vivim, a Sant Cugat. A Europa és molt habitual trobar lleteries i formatgeries però a casa nostra no estàvem acostumats a anar a comprar làctics en una botiga especialitzada. Per això ha estat un repte apassionant anar dibuixant, dia rere dia, el model de lleteria que som. Hem crescut juntament amb el sector làctic català, que està vivint una època de creixement molt interessant, i ho hem compartit amb els nostres clients i amics amb els quals gaudim compartint converses a la nostra petita botiga.