Category
Herboristeria
About This Project

L’essència

Número de parada: 1.33

Telèfon: 93 674 41 80

E-mail: lessencia.santcugat@gmail.com

Pàgina web: www.lessencia-santcugat.es

A L’Essència hi trobaràs les principals famílies de productes i serveis que es comercialitzen a un establiment d’herboristeria, adaptant-nos, en tot moment, a les demandes dels clients.

Aquests productes són: preparats d’herbes aromàtiques, medicinals i per a infusions a granel, càpsules, xarop i vials, complements vitamínics, oligoelements, jalea reial, pol·len, aloe vera, productes de cosmètica (tractaments facials, capil·lars i corporals), elixirs florals, olis essencials i de massatge, productes varis de parafarmàcia i medicines alternatives, productes per l’esport,… També tenim una gamma de productes d’alimentació basats en la dieta macrobiòtica amb la qualificació de biològic o ecològic.

A més, oferim servei de medicina natural: diferents tipus de dietes, flors de Bach, naturopatia,…

L’Essència és l’única herboristeria del Mercat de Torreblanca. Oferim un tracte amable, professional i personalitzat i en cas de no tenir algún producte l’encarreguem pel dia següent.

Història

La història de L’Essència és una història d’emprenedoria actual: la crisi que hem patit ens ha donat l’oportunitat de repensar la nostra manera de mirar el futur i de reinventar-nos, i així ha estat en el meu cas.

Fa uns anys vaig optar per canviar la meva professió i dirigir-la cap al que feia temps que m’entusiasmava: les teràpies i els remeis naturals combinats amb una vocació de servei cap als altres, una voluntat d’ajudar. Crec que l’època d’atipar-nos de medicaments nocius ha de quedar enrere i hem de buscar solucions més en sintonia amb la naturalesa.

Així doncs, vaig entrar en contacte amb l’herboristeria L’Essència i vaig conèixer les seves propietàries, l’Anna i la Sandra, dues excel·lents persones que em van ajudar a seguir aquest camí.

I, tal com sol passar, quan un escull allò que vol fer, les circumstàncies se’m van posar de cara: l’Anna es jubilava i la Sandra volia reorientar la seva professió. Havien decidit tancar L’Essència, però un dia parlant-ne va sorgir la idea de quedar-me-la jo. A més, l’Ajuntament tenia previst licitar noves parades a curt termini. Tot s’alineava. Què millor que seguir el meu nou camí, coherent amb els meus valors i podent donar una nova vida a un negoci que ja funcionava?

Així reneix L’Essència, amb una forta tradició però renovada cap al futur.