Category
Serralleria
About This Project

Mercasol Claus

Número de parada: 1.40

Telèfon: 93 674 00 14

E-mail: mercasol@mercasol.cat

Pàgina web: www.mercasol.cat

A Mercasol som especialistes en cilindres i panys d’alta gamma, controls d’accessos i cilindres electrònics, material de serralleria i duplicat de claus i comandaments.

Formem un gran equip humà, disposem de la maquinària més precisa, dels materials de màxima qualitat i d’un gran stock que ens permet solucionar qualsevol incidència en un temps rècord.

A la nostra parada del mercat realitzem duplicats de claus i comandaments a l’instant i oferim un servei d’assessorament en seguretat de domicilis i comunitats de veïns, així com assessorament en organització de tancaments i gestió de claus per a empreses i institucions.

Tots els materials amb els quals treballem es caracteritzen per la qualitat i són examinats i seleccionats prèviament a la incorporació al nostre catàleg per garantir la màxima fiabilitat i seguretat.

Història

Mercasol és una empresa dedicada a la còpia de claus i comandaments a distància i canvi de panys des de fa més de 30 anys. També oferim un servei de 24 hores d’urgències.

Des de que Mercasol va obrir les seves portes al públic fins a l’actualitat ha canviat molt. Anteriorment les claus es copiaven manualment i ara la majoria de claus es copien informàticament. Per donar un servei més complet i ràpid als nostres clients, des de fa 3 anys tenim una botiga nova de claus (a part de la del Mercat de Torreblanca) a Sant Cugat, en concret, estem al carrer Rosselló 20, un local amb més de 3.000 referències en claus i còpies de comandaments.