Category
Forn de pa
About This Project

Fleca i pastisseria Bonaparte

Número de parada: 2.4 – 2.5

Telèfon: 93 675 85 29

E-mail: info@bonaparte.cat

Pàgina web: www.bonaparte.cat

Instagram

Facebook

A Bonaparte Pa i Dolç estem especialitzats en pa, brioxeria i pastisseria.

El nostre pa està elaborat a partir de productes totalment naturals. Sense conservants, ni colorants. Només farina, massa mare, sal marina i aigua.

Els nostres artesans realitzen gairebé tot el procés de forma manual. Les seves mans donen forma a cadascún dels nostres pans. El resultat és que tots són únics.

Els nostres dolços s’elaboren amb la mateixa filosofia 100% artesana que els nostres pans. Un a un. Cada peça és una obra irrepetible.

Amb les millors melmelades i xocolates, les cremes fetes com abans i els ingredients naturals de màxima qualitat, els nostres pastissers fan aquelles delícies que endolceixen qualsevol moment del dia.

 

Història

Bonaparte Pa i Dolç és un projecte familiar i de proximitat que neix amb la voluntat d’oferir als nostres veïns un producte artesà i de qualitat, fet amb estima peça a peça. Pa de sempre, una brioixeria tradicional i exclusius dolços d’autor amb especialitat en xocolata.

 

El projecte Bonaparte Pa i Dolç al Mercat de Torreblanca, neix a l’estiu del 2016, quan vàrem agafar la parada destinada a la venta de pa i brioxeria com un projecte molt il·lusionant, per poder apropar el nostre producte al veïns de la zona de Torreblanca, afegint-hi venda de pastisseria i de cafè, per tal de degustar els nostres productes amb un magnífic cafè italià.