Category
Aviram
About This Project

Polleries Imma

Número de parada: 1.4 – 1.5

Telèfon: 93 675 13 89

E-mail: info@polleriesimma.com

Pàgina web: www.polleriesimma.com

Facebook

A Polleries Imma hi trobaràs productes frescos i tradicionals com ara pollastres, conills i ous. També elaborem productes de cuina casolana com els canelons de l’àvia, lassanyes, croquetes, etc. Disposem de producte ecològic amb certificat d’origen; pollastres, ous i un ventall d’especialitats d’ànec. Els nostres productes són únics, ja que els elaborem al nostre obrador de manera casolana.

 

Oferim un tracte de qualitat, assessorant als clients sobre els productes que oferim i les millors formes de cuinar-los.

 

Disposem de pàgina web des d’on poden realitzar-se comandes online i servei a domicili sense càrrec.

Història

Polleries Imma es va fundar cap a l’any 1964 per la Contxita i el seu marit, el Joan. Eren anys de dura competència i aconseguir clients i fer-los de la teva confiança era una feina difícil. Però gràcies a la seva professionalitat, al seu bon caràcter i a la qualitat del seu servei, a la Contxita no li va costar massa fer-se un lloc i va passar a convertir-se en tot un referent.

 

En Joan i la Contxita van tenir dos fills; l’Imma i el Joan, que van compaginar els seus estudis amb l’aprenentatge de l’ofici de casa.

 

L’any 1987 es va inaugurar el Mercat Torreblanca, on l’Inma i l’Alonso, el seu marit, van decidir crear un nou projecte, l’obertura d’una nova botiga. Com tota novetat, els inicis no van ser gens fàcils, però gràcies a la seva paciència, simpatia i al seu caràcter amable, el nombre de clients va anar creixent, fins a tal punt que avui dia, vénen a comprar els fills dels clients que venien primerament.

El Joan també havia crescut, i en tornar del servei militar, va passar a fer-se càrrec de la primera botiga, la que fins al moment regentava la Contxita, i que ara comparteix amb la seva dona, la Meritxell. Són tot un emblema al Mercat Pere Sant.

 

L’Alonso, el marit de l’Imma va decidir muntar un obrador, un lloc on poder elaborar tot el que es venia i tenir així més control del que s’oferia, ja que les botigues havien crescut i el nombre de clients també. Per nosaltres la qualitat és el primer, per això vam decidir ampliar aquest espai i seguir amb el procés artesanal dels nostres productes.

 

Va començar fent les primeres hamburgueses, les mítiques croquetes de carn rostida, i amb la gran acceptació dels clients es van anar augmentant el nombre de productes elaborats. Arribant avui en dia a elaborar gairebé tot el que es ven a la parada. Sempre amb el toc casolà tant característic nostre per l’amor que se li posa quan elaborem.