Category
Deportes
About This Project

Racquet Workshop by Martín Lussich

Número de parada: 2-18

Telèfon: 652 631 939

E-mail: racquetworkshop@hotmail.com

Facebook: racquetworkshop

Oferim servei d’encordat de raquetes, raquetes de tennis, pales de pàdel, bosses de tennis i pàdel, calçat de tennis i pàdel, i accessoris.

Disposem de les millors marques en tennis i pàdel. Oferim un servei de test de material sense càrrec de totes les raquetes i pales, preus personalitzats a mida de tots els productes. I el millor servei d’encordat de raquetes professional i el millor assessorament en tots els materials d’acord al perfil de cada client.

Història

Sóc el Martín Lussich, porto tota la vida dedicat al món del tennis i del pàdel. Des de fa diversos anys buscava una parada al Mercat de Torreblanca perquè és el lloc ideal per arribar a tot el públic de Sant Cugat tant per la seva ubicació privilegiada com per la facilitat que el Mercat li ofereix als clients que vénen. Finalment a principis del 2019 vaig poder aconseguir una parada i en el mes de juliol vam obrir la botiga.

Estic molt content de poder oferir productes i serveis de tennis i pàdel en un lloc privilegiat als santcugatencs. Sant Cugat és un municipi amb una gran afició al tennis i al pàdel, i amb una gran quantitat de clubs, pel que fa a el nombre d’habitants aficionat  esta per sobre de la mitjana.