Category
Carnisseria
About This Project

Carnisseries Tubau

Número de la parada: 1.6 – 1.7

Telèfon: 93 675 30 65

E-mail: comandes@tubau.com

Pàgina web: www.tubau.com

A Carnisseries Tubau hi trobaràs un gran assortit de productes càrnics: vedella ecològica i vedella convencional, xai ecològic i xai convencional, cabrit ecològic i cabrit convencional, bou o productes elaborats amb els nostres diferents tipus de carn, entre d’altres.

A la nostra parada, i a les nostres botigues Tubau,  t’oferim en exclusivitat carn ecològica procedent de ramaderies del Pirineu català. La millor carn ecològica que pots trobar a Sant Cugat.

Carnisseries Tubau és una empresa compromesa amb la salut i el medi ambient i treballem dia a dia per a oferir-vos els millors productes que cuiden la teva salut i amb embolcalls sostenibles i reciclables. Ja hem fet canvis en aquest sentit i seguim en procés d’implementar-ne més.

Pots fer la teva compra online a través de la nostra web www.tubau.com.  A l’actualitat, estem treballant per a millorar la nostra botiga online.

També et portem la teva compra a casa.

Història

Carnisseries Tubau és una empresa arrelada al poble de Sant Cugat del Vallès des del 1944. Al Mercat de Torreblanca, d’acord amb el ritme de creixement i expansió del moment, vam obrir portes al juny del 1987, venent carn de vedella, xai, bou i cabrit. Al novembre del 2000 vam fer una reforma parcial de la parada.

Des del 2016 i atenent les necessitats i demanda del mercat i dels nostres clients, oferim a la nostra parada carn ecològica procedent de ramaderies del Pirineu català, encara que a Tubau ja la veníem oferint des de fa anys a menor escala.