Category
Xarcuteria
About This Project

Xarcuteries Cansaladeria Paez

Número de parada: 2.6 – 2.7

Telèfon: 93 675 27 05 / 653 039 850

E-mail: santcugat@cansaladeriespaez.net

Pàgina web: www.cansaladeriespaez.net

A Xarcuteria Cansaladeria Paez hi trobaràs carns de porc blanc de pagès, carns de porc ibèric, formatges catalans, nacionals i d’importació, així com patés i embotits típics catalans i nacionals.

Disposem d’obrador propi on elaborem les nostres especialitats amb tot tipus de carns, tan per a les nostres botigues com per a restauració.

Ens trobaràs tan al Mercat Torreblanca com al Mercat de Rubí i al Mercat de la Independència de Terrassa.

Història

Som una empresa dedicada a la venda de productes càrnics i làctics des de fa més de 50 anys. Durant tots aquests anys, la família Paez ens hem dedicat a oferir la millor atenció als nostres clients amb una filosofia basada en:

Productes de qualitat: a les nostres botigues trobarà carns, embotits, patés i formatges tan d’elaboració pròpia com dels nostres proveïdors amb denominació d’origen certificada. També disposem d’una extensa gamma de productes lliures de gluten i lactosa. Periòdicament introduïm novetats a lés nostres botigues per a que els clients experimentin amb nous sabors.

 

Satisfacció dels clients: el client és el primer. Per això donem el millor servei amb iniciatives que busquen la seva satisfacció així com la personalització de cada botiga segons les seves necessitats.