17 febr. Canelons de Sant Esteve
Ingredients
20 plaques de caneló
250 g de carn de vedella
200 g de carn magra de porc
50 g de pernil salat
25 g de foie gras
1 cervell de be
1 pit de pollastre desossat
1 ceba
1 tomàquet
1 tasseta de vi blanc
50 g de molla de pa remullada en llet
30 g de formatge ratllat
Oli i sal
Per a la beixamel:
75 g de mantega
30 g de farina
50 cl de llet
1 cullerada de brandi
Sal, pebre i nou moscada
Preparació
1. Per començar, rostim tota la carn i les verdures per separat i ho trinxem tot junt. Per lligar-ho tot,
2. Hi afegim el pa remullat en llet i unes gotes de salsa beixamel.
3. Mentrestant, coem les plaques de caneló durant 12 minuts.
4. A continuació, quan ja estan cuits, els estenem sobre un drap i els farcim amb la carn i les verdures rostides.
5. Seguidament, els posem en una plata de forn, hi escampem per sobre la beixamel i el formatge ratllat i els gratinem.