Canelons de Sant Esteve

Ingredients

20 plaques de caneló

250 g de carn de vedella

200 g de carn magra de porc

50 g de pernil salat

25 g de foie gras

1 cervell de be

1 pit de pollastre desossat

1 ceba

1 tomàquet

1 tasseta de vi blanc

50 g de molla de pa remullada en llet

30 g de formatge ratllat

Oli i sal

 

Per a la beixamel:

75 g de mantega

30 g de farina

50 cl de llet

1 cullerada de brandi

Sal, pebre i nou moscada

Preparació

1. Per començar, rostim tota la carn i les verdures per separat i ho trinxem tot junt. Per lligar-ho tot,

2. Hi afegim el pa remullat en llet i unes gotes de salsa beixamel.

3. Mentrestant, coem les plaques de caneló durant 12 minuts.

4. A continuació, quan ja estan cuits, els estenem sobre un drap i els farcim amb la carn i les verdures rostides.

5. Seguidament, els posem en una plata de forn, hi escampem per sobre la beixamel i el formatge ratllat i els gratinem.