17 febr. Llagosta saltejada a l’estil pescador
Ingredients
. 2 llagostes
. 1 ceba
. Patates
. Mantega
. 1 cullerada de salsa de tomàquet
. Conyac
. Vi blanc
. Julivert
. Oli, sal i pebre
Preparació
1. Abans que res agafem 2 llagostes i les partim per la meitat al llarg.
2. Aleshores posem la paella al foc amb una quantitat d’oli normal. El primer que sofregirem serà mitja ceba trinxada; quan la ceba comenci a perdre el color, hi afegim les llagostes i ho salpebrem. Al cap d’un moment ho ruixem amb conyac i ho encenem.
3. Quan el conyac s’hagi reduït hi tirem una cullerada ben plena de salsa de tomàquet, julivert trinxat i un raig de vi blanc. Ho deixem coure tot plegat uns 6 o 7 minuts i, seguidament, ho aboquem en una plata.
4. Al voltant la guarnirem amb daus de patata al vapor fregits amb mantega.