Canelons d’estiu amb tonyina

Ingredients

. 20 plaques de caneló

. 200 g de tonyina en oli

. 3 ous durs

. 600 g de tomàquets vermells forts

. 150 g de gambetes cuites

. 50 g d’olives farcides

. 1 enciam

. 1 pebrot vermell escalivat

 

Per a la maionesa lleugera:

. 1 ou

. 10 cl d’oli

. 1 cullerada petita de vinagre o suc de llimona

. Olives trinxades

. Sal i pebre

Preparació

1. Per començar, bullim les plaques de caneló.

2. Després, coem a part els tomàquets sense pell ni llavors.

3. A continuació, en un cassó posem les olives picades, el pebrot i els ous trinxats, la tonyina aixafada i les gambetes. També hi afegim el tomàquet no gaire cuit i 2 cullerades de maionesa.

4. Tot seguit, farcim els canelons, els col·loquem en una plata, hi escampem la maionesa per sobre i els deixem reposar a la nevera. Per acabar, ho decorem amb unes tires de pebrot escalivat.