19 febr. Llenguado amb crema de canyella i escamarlans
Ingredients
. 2 Llenguados frescos
. 50 g de mantega
. 3 Cebes picades
. 1 Cullerada de canyella
. Sal
. Llard
. Oli d’oliva
. 2 Escamarlans
. ¼ litre llet
. Curri
. Pebre negre
Preparació
1. Fregim lleugerament les cebes en el llard, utilitzant una paella ampla i profunda.
2. Hi afegim la llet, la sal, el pebre, la canyella i el curri per fer la salsa.
3. Ho posem tot a la batedora.
4. Saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal, els escamarlans uns 3 minuts.
5. Fregim els llenguados prèviament salats i ruixats amb suc de llimona, uns 7 minuts.
6. Posem a la base del plat la salsa, els llenguados sobre amb una mica de salsa i els escamarlans.