19 febr. Pollastre amb formatge
Ingredients
. 4 pits de pollastre, sense pell
. 8 espàrrecs blancs de llauna Mantega Suc de llimona
. 50 g de formatge gruyère ratllat
. Julivert
. Oli, sal i pebre
Per a la pasta per arrebossar:
. 25 g de farina
. 2 ous 5
50 g de formatge gruyère ratllat
Preparació
1. En primer lloc, obrim els pits de pollastre i els aplanem, els untem amb una mica de suc de llimona i els salpebrem al gust.
2. A continuació, batem els ous i hi afegim 50 g de formatge ratllat. Enfarinem els pits i els passem per ou batut. Tot seguit, els fregim en una paella en oli i mantega a foc mitjà. Si cal, podem tapar la paella perquè la carn es cogui bé.
3. Seguidament, posem els pits de pollastre en una safata per a forn untada amb mantega i, damunt de cada pit, hi col·loquem 2 espàrrecs blancs. Aleshores escampem per sobre el formatge ratllat i ho introduïm al forn per gratinar.
4. Per acabar, ho guarnim amb mitges rodanxes de llimona i fulles de julivert.