Delícies de xai

Ingredients

. 8 costelles de xai grans o 12 de petites

. 75 g de pistatxos crus

. 1 ou

. 1 cullerada de comí en gra

. 1 cullerada de canyella molta

. 200 g de cols de Brussel.les

. 200 ml d’oli d’oliva

. Un pessic de pebre de Caiena

. Sal i pebre

Preparació

1. Escaldeu els pistatxos i peleu-los. Eixugueu-los  i tritureu-los amb un robot de cuina.

2. En un plat fondo bateu l’ou i en un altre poseu-hi  els pistatxos, el comí, la canyella i el pebre de Caiena.

3. Renteu les cols de Brussel·les i poseu-les a bullir en un cassó amb aigua i sal durant 15 minuts. Coleu-les i salteu-les en una paella amb una mica d’oli. Poseu-hi pebre i reserveu-les tapades perquè no es refredin.

4. Saleu les costelles, passeu-les per l’ou batut i arrebosseu-les amb la barreja de pistatxos i espècies, pressionant amb els dits perquè s’adhereixi bé. Fregiu-les en una paella amb l’oli calent. Deixeu-les escórrer sobre paper absorbent i serviu-les amb les cols.