Arròs a l’estil hindú amb pollastre

Ingredients

. 350 de arròs basmati

. 300 g de pollastre desossat

. Clau d’espècia

. 4 cullerades d’oli d’oliva

. 4 fulles de menta

. 2 tomàquets

. 2 pebrots verds

. 1 ceba

. 1 iogurt natural

. 1 all

. 1 branqueta  de canyella

. 2 branquetes de coriandre fresc

. Mitja culleradeta de cúrcuma

. 1 o 2 culleradetes de pebre vermell dolç o picant

. 400 ml d’aigua

. Sal

Preparació

1. Netegeu el pollastre i talleu-lo a daus petits. Talleu els pebrots per la meitat al llarg, traieu-ne les llavors i trossegeu-los. Talleu l’all i piqueu-lo. Peleu la ceba i talleu-la a làmines molt fines. Renteu els tomàquets  i talleu-los a daus.

2. Escalfeu l’oli d’oliva en una paella gran. Afegiu-hi la ceba, l’all, els pebrots verds trossejats, la canyella i el clau, i coeu-ho a foc lent durant 10 minuts. Remeneu-ho sovint.

3. Afegiu-hi els tomàquets, els daus de pollastre,  la cúrcuma, 1 o 2 culleradetes de pebre vermell  i sal. Remeneu-ho.

4. Aboqueu-hi el iogurt diluït en 400 ml d’aigua, afegiu-hi l’arròs i coeu-ho a foc mitjà fins que quedi tendre (uns 10 minuts).

5. Piqueu les fulles de menta i el coriandre. Empolsineu-ho tot amb la menta, remeneu-ho i decoreu-ho amb el coriandre picat.