Cebiche de rap amb iuca i blat de moro

Ingredients

. 600 g de rap sense espina

. 6 llimones dolces

. 2 panotxes de blat de moro cuit

. 2 branquetes  de coriandre

. 1 ceba morada

. 1 bitxo fresc petit

. 1 iuca

. 1 llimona dolça per decorar

. Sal

Preparació

1. Espremeu les llimones dolces. Filtreu el suc  i aboqueu-lo en un recipient fondo. Talleu el rap en talls fins, saleu-lo i introduïu-lo en el suc de les llimones dolces. Cobriu-lo i deixeu-lo macerar a la nevera 30 minuts. Peleu la ceba i talleu-la en juliana fina. Renteu el bitxo i piqueu-lo ben petit.

2. Renteu, escorreu i desfulleu el coriandre. Escalfeu força aigua en una olla amb sal. Peleu la iuca amb un pelador de verdures, talleu-la a quarts i després talleu cada quart al llarg en tres trossos. Coeu-la fins que es comenci a obrir (8-10 minuts). Traieu-la amb un escorredor i deixeu que s’escorri.

3. Escorreu el peix (reserveu-ne el suc) i repartiu-lo en 4 porcions. Tireu-hi el coriandre i la ceba en juliana per sobre. I també una mica del suc reservat.

4. Decoreu-ho amb rodanxetes de llimona dolça. Talleu el blat de moro igual que la iuca. Serviu-ho amb el blat de moro i la iuca.