09 abr. Bescuit de fruites
Ingredients
. 90 g de farina
. 60 g de sucre de llustre
. 150 g de nata líquida
. 1 ou gros
. 1 cullerada d’aigua
. 1 pessic de llevat en pols
. 1 culleradeta de mantega
. 1 plàtan
. 1 pera
. 1 poma • 1/2 llimona • 1 pessic de sal
Preparació
1. Peleu les fruites i talleu-les a daus. Reserveu un quart de poma, de pera i de plàtan. Talleu-los en forma decorativa i tireu-hi un raig de llimona perquè no s’oxidin. Poseu la farina, el sucre, l’ou i mitja culleradeta de sal en un bol. Aboqueu-hi l’aigua i la nata líquida i barregeu-ho tot amb unes varetes fins a obtenir una massa fina. Afegiu-hi el llevat en pols i torneu-ho a remenar.
2. Afegiu-hi els daus de fruita, remeneu-ho i aboqueu-ho tot en un motllo untat amb mantega. Coeu-ho al forn, preescalfat a 180 °C, durant 45 minuts.
3. Traieu-ho del forn, deixeu-ho refredar i decoreu-ho amb els trossos de fruita que heu reservat. Ja ho podeu servir.