Conill amb cervesa

Ingredients

. 200 g de xampinyons

. 12 cebetes petites

. 3 cullerades d’oli d’oliva

. 2 alls

. 1 conill tallat a octaus

. 1 cervesa

. 1 got d’aigua

. 1 cullerada de farina

. 1/2 got de tomàquet fregit

. Sal baixa en sodi i pebre

Preparació

1. Peleu les cebetes. Elimineu la part terrosa dels xampinyons amb un ganivet afilat. Netegeu-los amb un drap de cuina humit i talleu-los per la meitat.

2. Escalfeu l’oli en una cassola i enrossiu els talls de conill, prèviament salpebrats per davant i darrere. Afegiu-hi les cebetes pelades i els alls sencers  i sofregiu-ho tot durant 3 minuts.

3. Escampeu la farina per sobre i afegiu-hi els xampinyons, la cervesa, el got d’aigua i el tomàquet fregit.

4. Deixeu-ho coure a foc lent uns 30 minuts. Rectifiqueu-ho de sal i serviu-ho.