Pastís fi de bolets

Ingredients

. 2 ceps grossos 

. 2 peces de mozzarella de búfala

. 4 cullerades de formatge parmesà 

. 1 all 

. 1 branqueta de romaní fresc 

. Pebre acabat de moldre

. Oli d’oliva 

. Sal

Per a la massa:

. 300 g de farina 

. 150 ml d’aigua calenta 

. 1 cullerada d’oli d’oliva 

. Sal

Preparació

1. Barregeu l’aigua calenta amb l’oli d’oliva. Disposeu la farina amb la sal sobre una taula en forma de volcà, feu un forat al centre. Aboqueu-hi de mica en mica la barreja d’oli i aigua i aneu-ho pastant amb els dits. Formeu una bola amb la massa i greixeu-la lleugerament. Deixeu-la reposar en un bol enfarinat 1 hora, tapada amb un drap.

2. Peleu l’all i piqueu-lo molt finet. Netegeu els ceps amb un drap humit i talleu-los en làmines fines. Enrossiu les làmines pels dos costats en una paella amb unes gotes d’oli i l’all picat.

3. Escalfeu el forn a 230 °C. Talleu la mozzarella en talls fins. Dividiu la massa en 4 parts. Esteneu-les i poseu-les sobre una plata de forn prèviament greixada.

4. Escampeu 4 cullerades de parmesà acabat de ratllar sobre les quatre masses. Repartiu els ceps per sobre, tireu-hi el romaní picat i cobriu-ho amb la mozzarella. Salpebreu-ho, poseu-ho al forn 10 minuts i serviu-ho.