
12 març Torró de xocolata
Ingredients
. 250 g de xocolata negra
. 150 g de xocolata amb llet
. 150 g de mantega
. 200-220 g d’ametlles
. 60 ml d’amaretto
. 1 pessic de canyella en pols
. 1/2 beina de vainilla
. 1 cullerada de cacau (opcional)
Preparació
1. Trossegeu les dues xocolates i foneu-les al microones a temperatura baixa, en intervals d’1 minut i remenant-ho cada vegada.
2. Deixeu la mantega a temperatura ambient perquè s’estovi. Poseu-la en un bol i bateu-la amb unes varetes manuals. Afegiu-hi la canyella. Obriu la vainilla al llarg, retireu-ne les llavors i incorporeu-les a la mantega. Seguiu batent-ho un minut més. Barregeu la crema de mantega amb la xocolata fosa, l’amaretto i les ametlles.
3. Folreu un motllo amb film transparent, aboqueu-hi la preparació i reserveu-ho a la nevera unes 6 hores. Desemmotlleu el torró, talleu-lo de forma regular i serviu-lo amb una mica de cacau per sobre.