Category
Carnisseria
About This Project

Carnisseries Can Bernat

Número de parada: 1.8 – 1.9

Número de la parada: A-1.6 A-1.7

Telèfon: 93 675 30 65

E-mail: carnisseriesbernat@gmail.com

Instagram

A Carnisseries Can Bernat trobaràs una gran varietat de productes càrnics: vedella ecològica i vedella de pagès, xai ecològic i xai convencional, cabrit, bou o productes elaborats amb els nostres diferents tipus de carn.

Oferim als nostres clients màxima qualitat, professionalitat i creativitat, un tracte proper i personalitzat. Disposem d’un obrador, on elaborem diàriament i artesanalment els nostres productes. A les carnisseries Can Bernat tenim per objectiu aconseguir el millor producte, i per tant ajustem el nostre servei als gustos i necessitats dels nostres clients.

Història

 

 

Som la quarta generació d’una família dedicada al món de la carn. El nostre besavi venia amb els ramats de Serrat a Sant Cugat tot fent la transhumància. El seu fill, en Josep Tubau, juntament amb la nostra àvia Rafela obrien a Sant Cugat la primera carnisseria familiar. La nostra mare, la Josepa, de ben petita ja va començar amb l’ofici. Passat els anys, ara és el torn d’innovar i re inventar-se. Amb il·lusió i passió per l’ofici els seus fills inicien aquest nou projecte i repte professional.