Category
Bar-Restaurant
About This Project

Restaurant Crep Nova

Número de parada: 2.11

Telèfon: 93 589 03 49

E-mail: crepfleming@gmail.com

web: www.crepnova.com

Instagram

Creps (dolces i salades), amanides, pastes, plats combinats, pizzes, torrades, entrepans, sandvitxos, truites, taules (d’ embotits, de formatges, de patés),  cafès especials, postres variats, gelats i batuts. Tot elaborat amb productes de primera qualitat.

La nostra prioritat és oferir el millor servei als nostres clients i intentar que es sentin com a casa i visquin una bona experiència cada vagada que venen.

Oferim un servei personal, ràpid i plats fets amb molt de carinyo amb productes de primera qualitat.

El nostre primer establiment va obrir les seves portes l’ any 1982 i al llarg d’ aquest 40 anys hem gaudit i hem pogut veure les diferents generacions que han passat pel nostre establiment i gràcies això hem pogut crear una carta extensa i molt especial per a nosaltres que, a dia d’ avui, segueix perfeccionant cada plat.

Història

L’any 1982 Ernesto Farrés inaugura el primer Crep Nova . El seu nom és una combinació  de les creperies (CREP), que en aquella època estaven molt de moda i (NOVA) per la localització del primer local que és al Passeig de la Bonanova, al número 12.

Ernesto Farrés va fer valdre la seva àmplia experiència en el sector de l’ hostaleria i va veure que encaixava amb la seva essència. Estava disposat a emprendre y començar un projecte  personal. Una persona molt treballadora amb una gran dedicació i constància va encaminar amb  molta il·lusió  el que a dia d’ avui és un referent a Barcelona.

Des de llavors, l’ empresa ha anat creixent obrint nous locals però sempre mantenint els valors que ens identifiquen. Un tracte exigent però propè. Recentment ens alegrem de poder compartir la darrera obertura al Mercat de Sant Cugat.