Servei a domicili

El Mercat Torreblanca posa a la disposició dels clients el servei d’entrega a domicili. Si no poden venir al mercat, els portem la compra a casa!

Com funciona el servei de repartiment a domicili?

mt-repartiment-cartell-horari

Preu i horari

El cost del servei a domicili és de:

4 € a tota l’àrea de Sant Cugat i Bellaterra

6 € a Rubí, Montcada i Reixac I Cerdanyola del Vallès

L’horari de repartiment és el següent:

Dimarts a divendres: 09.00 – 14.00 h / 17.00 – 20.00 h

Dissabte: 09.00 h – 14.00 h

Opcions de compra

Presencial
Telèfon. (Telèfons de les parades)
Correu electrònic. reparto@mercattorreblanca.cat
Botiga online. (Anar a la botiga)

 

Presencial. Comprant presencialment, avisant de que t’ho portin a casa, deixant les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon tan sols en una de les parades. Recollirem i agruparem les compres i les lliurarem al teu domicili. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

 

Telèfon. Trucant a cada parada on es compra (Telèfons de les parades), deixant les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon tan sols en una de les parades. Recollirem i agruparem les compres i les lliurarem al teu domicili. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

 

Correu electrònic. També es pot fer la comanda enviant un correu electrònic a reparto@mercattorreblanca.cat, especificar: nom i cognoms, adreça, telèfon i la llista de la compra separada per parada Recollirem i agruparem les compres i les lliurarem al teu domicili. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

 

Botiga online. Has d’entrar a la nostra botiga on-line i realitzar la teva compra. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

Ara t’ho posem fàcil. Ja pots fer la teva compra sense sortir de casa!