Servei a domicili

El Mercat Torreblanca disposa de servei d’entrega a domicili. Si no pots venir al mercat, els portem la compra a casa!

Com funciona el servei de repartiment a domicili?

mt-repartiment-cartell-horari

Preu i horari

El cost del servei a domicili és de:

4 € fins a 75 € de compra

Gratuït a partir de 75€ de compra

L’horari de repartiment és el següent:

Dimarts a divendres: 09.00 – 14.00 h / 17.00 – 20.00 h

Dissabte: 09.00 h – 14.00 h

Opcions de compra

Presencial
Telèfon. (Telèfons de les parades)
Correu electrònic. reparto@mercattorreblanca.cat
Botiga online. (Anar a la botiga)

 

Presencial. Comprant presencialment, avisant de que t’ho portin a casa, deixant les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon tan sols en una de les parades. Recollirem i agruparem les compres i les lliurarem al teu domicili. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

 

Telèfon. Trucant a cada parada on es compra (Telèfons de les parades), deixant les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon tan sols en una de les parades. Recollirem i agruparem les compres i les lliurarem al teu domicili. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

 

Correu electrònic. També es pot fer la comanda enviant un correu electrònic a reparto@mercattorreblanca.cat, especificar: nom i cognoms, adreça, telèfon i la llista de la compra separada per parada Recollirem i agruparem les compres i les lliurarem al teu domicili. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

 

Botiga online. Has d’entrar a la nostra botiga on-line i realitzar la teva compra. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

Ho posem fàcil. Ja pots fer la teva compra sense sortir de casa!