To Good To Go

El Mercat Torreblanca s’uneix al moviment contra el malbaratament alimentari.

TGTG_aplicacion_byn

Un terç del menjar que es produeix a nivell mundial acaba directament a les escombraries. Però no només es malgasta el menjar, sinó tots els recursos i processos que s’han invertit per produir-la, des de l’aigua fins al terreny i el treball desenvolupat. Quan el menjar es llença, el procés de gestió d’aquests residus té un efecte perjudicial en el medi ambient: aquesta gestió és responsable de el 8% de les emissions globals de gasos d’efecte hivernacle. Una cosa gens saludable per al nostre planeta.

 

Com el malbaratament d’aliments diari d’un establiment no es pot predir ens hem unit a l’app de Too Good To Go. Funciona amb el que anomenen ‘Pack Sorpresa’. Un concepte que barreja sostenibilitat i emoció, on el contingut i el volum del pack dependrà dels aliments que no s’hagin venut a l’acabar el torn de menjar. Una opció responsable i intel·ligent de menjar de mercat al mateix temps que es té cura del medi ambient.

Com funciona?

  • Entra a la app
  • Fes la teva comanda
  • Passa-ho a buscar durant el nostre horari de recollida
  • Fet!

 

Aconsegueix packs de menjar que no han tingut sortida durant el dia, amb tota la qualitat dels nostres productes de sempre a un preu reduït.