
17 març Conill agredolç amb bolets
Ingredients
. 1 conill trossejat
. 400 g de bolets de temporada
. 400 g de tomàquets madurs
. 150 cl de vinagre de xerès
. 2 cullerades de sucre
. 30 g de pinyons
. Suc de llimona
. Aigua
. Oli, sal i pebre
Preparació
1. En primer lloc, posem el conill trossejat, el salpebrem i el ruixem amb unes gotes de suc de llimona. El coem fins que estigui daurat i el reservem.
2. A continuació, afegim a la mateixa cassola el sucre i el vinagre i ho deixem reduir 10 minuts, aproximadament.
3. Tot seguit, trossegem el tomàquet a part i el sofregim amb sal i una mica de sucre.
4. Per acabar, ho ajuntem tot a la cassola: el tomàquet, el conill i la reducció de vinagre. A la cassola, hi afegim mig got d’aigua i els bolets, prèviament fregits. Aleshores, deixem la cassola a foc fluix durant 30 minuts que faci xup-xup. Després, abocarem els pinyons fregits.