Category
Xarcuteria
About This Project

Xarcuteries Feliu Griful

Número de parada: 1.38 – 1.39

Telèfon: 93 675 29 55

E-mail: lobrador@hotmail.com

Instagram

A part dels embotits artesans que nosaltres mateixos elaborem, a la Xarcuteria Feliu Griful hi podràs trobar una gran varietat de formatges, tant nacionals com d’importació, carn ibèrica fresca de primera qualitat, una gran selecció d’embotits, els millors pernils, plats preparats i pizzes casolanes, conserves, pasta italiana…

Fa uns anys que tenim els nostres propis porquets ibèrics i controlem tot el procés de criança, sobretot la seva alimentació, el que ens permet oferir un producte de màxima qualitat totalment garantida.

Sempre intentem donar un tracte personalitzat al client i oferim una gran varietat de productes amb una excelent relació qualitat-preu.

Història

La Xarcuteria Feliu Griful va obrir les seves portes l’any 1956, a Sant Cugat del Vallès. Està situada a la Plaça de Sant Pere, molt a prop del Monestir, una zona molt cèntrica del poble. Per oferir un millor servei als nostres clients, l’any 1987, coincidint amb la inauguració del Mercat de Torreblanca, vàrem obrir aquesta parada, la 38-39. I fins avui (i esperem que molts anys més) seguim treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia.