Category
Peix i marisc
About This Project

Costa Pujol Peixaters

Número de parada: 1.18 – 1.19

Telèfon: 93 675 20 05

E-mail: lluiscostap@hotmail.com

Instagram

Facebook

A Costa Pujol Peixaters hi trobaràs peix i marisc fresc i congelat.

Ens fa únics l’esforç, les ganes, la constància i l’alegria que caracteritza a tot l’equip que formem part de Costa Pujol Peixaters. Un altre tret diferencial és l’àmplia varietat de peix i marisc que trobaràs a la nostra parada,  junt amb l’atenció exclusiva que se’ls ofereix a tots i cadascún dels clients que s’acosten a casa nostra.

Història

Costa Pujol Peixaters és una empresa familiar fundada pel meu besavi, Llorenç Pujol, el 1890. Es tracta d’una empresa centenària que va començar comprant peix a les subhastes de la costa i portant-lo en carro de cavalls fins a Sant Cugat, Rubí, Ripollet i Cerdanyola.

Un dels seus fills, el meu avi Josep Pujol, va comprar el primer camió i poc a poc,  va continuar ampliant el negoci i comprant parades als mercats. Quan es va jubilar, va cedir una parada a cada fill, en aquest cas a la meva mare, la Rosa Pujol, que es va quedar al mercat Pere Sant de Sant Cugat del Vallès. Va ser el meu pare qui finalment va comprar la parada que actualment regentem la meva dona i jo, amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia que vàrem començar, amb només 16 anys.